maandag 18 juli 2011

Dag 23 van Santa Marina naar Queruas
We werden warm welkom geheten in de Hostal die fantastische kamer voor ons hadden, eten en drinken in de bar, we kwamen weer bij van onze barre tocht. Na een goede nachtrust koffie en cace's bij het ontbijt, Ludo tapete de schoen van een van de koreaanen waarvan de zool had losgelaten en even later kon zij met een zilverren neus aan haar voet de tocht vervolgen.
We liepen vandaag langs de kust en moesten regelmatig met de weg naar binnen om een inham heen. Tot aan Cadavedo volgden wij de weg wat een minder intresant stuk was, we zagen af en toe de zee, een auto voorbij komen, klommen en daalden en waren om 11.00 uur aan de koffie in Cadavedo.
We zagen daar een hoop pelgrims voorbij trekken en ook Ludo kwam langs, wij hadden hem gemist in de vorige bar, hij vroeg of hij op de goede weg was, ik. vertelde hem dat hij een afslag gemist had en via de bergweg naar boven moest, gelukkig begreep hij mijn grapje en zei dat wij die weg dan maar moesten volgen dan waren we beslist niet voor vieren in de herberg. Met een glimlach ging hij verder naar Luarca en wij volgden hem even later naar Queras waar wij een kamer in een Hostal hadden gereserveerd, 22 kilometer vonden wij vandaag wel genoeg. Het tweede deel van de tocht ging gelukkig door de bossen, een prachtig natuurgebied en om tweeuur waren wij met vermoeide voeten (van de tocht van gisteren) bij de Hostal. Ludo is nu verder getrokken, toch wel even vreemd als je een aantal dagen samen hebt opgetrokken of elkaar in ieder geval 's avonds en 's morgens nog zag. Maar zo is het leven, een komen en gaan van ontmoetingen voor kortere of langeretijd.
Helaas moet het fotorolletje nog even ontwikkelt worden dan kan ik weer foto's toevoegen, nog even geduld.

1 opmerking:

  1. Dik en Marjan

    Voor beide even een tempo wisseling , maar de blog is er niet minder om:-)
    Fijne tocht samen, het weer zullen we maar niet over zeuren :-) op naar de nieuwe generatie regenpakken waar je tijdens het lopen van binnen ook droog in blijft :-)
    Adios en hastalapasta

    BeantwoordenVerwijderen