woensdag 20 juli 2011

Dag 25 van Pinera naar La CaridadAangekomen in de herberg,een voormalig schoolgebouw, waar de vrachtwagens bijna naar binnen reden, sober, dus erg geschikt voor ons. Zeker nadat we 3 dagen in luxe hostals hadden geslapen. Wel heel gezellig, Fred en Erika waren daar ook vrolijk aangeland, en een aantal andere nationaliteiten, Pools, Spaans, Brazilianen (De Braziliaan deelde heerlijke citroenen uit bij het ontbijt, zelfgeplukt vermoeden wij).
We hebben ons aangepast en een sobere maar heerlijke maaltijd gemaakt van brood, soep (kip), kaas, wijn, pruimen en yoghurt. Na een sobere douche zijn wij in 2 bovenbedden geklauterd, naar muziek van de jaren 60 geluisterd (simon en carfunkel, buena vista social enz) , we hebben naar elkaar geglimlachd en zijn in slaap gevallen, na ons besluit om het de komende 3 dagen wat rustig aan te doen, aangezien mijn beenspieren tegensputteren (na 100km, wat mijn benen betreft).
Vanmorgen, zo gezegd, zo gedaan, rustig aan gedaan: we begonnen met een klauterpartij door het drassige bos, hink, stap, spring, daarna veel langs de weg moeten lopen, helaas, het is niet anders.
Om 13.00 uur gestopt in de herberg van Cavideo, 2 beneden bedden geconfisceerd, gewassen en gedouched, en nu heerlijk gegeten bij de horeca van Cavideo, merluzo, salade en inktvis. MMMMM.

1 opmerking:

  1. Marjan en Dirk, plezierig om te lezen dat sinds Marjan meeloopt mijn broer zich een beetje luxe gunt, natuurlijk wel sober :-) maar toch, hostelletje luxe ontbijtjes even wandelen en lekker aan de koffie met sobere croissantjes :-) klinkt mij al beter dan slapen in keukens en garages en dan nog eens met je voeten naar het hoofdeind van de medepelgrim, dit zou ik ook alleen maar doen als we gingen wandelen in brazilie :-)goed smeren met ooievaars kuiten vet en veel plezier tijdens de wandeling

    BeantwoordenVerwijderen